Vraag vrijblijvend een demo aan

Overtuigd geraakt van onze Trackbox-oplossingen of wilt u meer weten hoe het werkt en wat voor (financiële) voordelen het voor u brengt? Ik vertel u er graag meer over. U bent van harte welkom bij ons in Heijen, maar u kunt natuurlijk ook altijd per telefoon of e-mail meer informatie opvragen. 

Mocht u onze oplossing breder willen inzetten voor bijvoorbeeld uw hele wagenpark komen wij graag bij uw bedrijf langs om kennis te maken en uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Zo kunnen wij u adviseren om het product op een juiste manier te implementeren voor maximale efficiëntie en kostenvoordeel.

Vraag vrijblijvend een demo aan

Investering

Onze oplossingen werken op basis van een abonnementsmodel: maandelijks kunt u uw abonnement op- en afschalen naar gebruik en behoefte. U doet eenmalig een investering voor installatie van de Trackbox. Gebruikt u de Trackbox enkel voor ritregistratie voor de bijtelling? Dan is het ook mogelijk om alle kosten in een vast maandbedrag te verwerken, zodat er op voorhand geen investering nodig is.

Benieuwd naar de kosten? Prijzen - en dan met name de inbouwkosten - zijn afhankelijk van uw type voertuig. Ik maak graag samen met u een inventarisatie van de kosten. Maken we direct ook de opbrengsten inzichtelijk, zodat u weet wat uw terugverdientijd is.

 

Onderdeel van:

Youngtimer Kopen

Abersland 3223, 6605 PK Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Maak kennis met Youngtimer Kopen

Deze website is onderdeel van Youngtimer Kopen, het autobedrijf van Marcel van der Sluijs. Met de succesvolle combinatie van vertrouwen, eerlijk advies en persoonlijke service is zijn bedrijf sinds 2011 gegroeid tot het professionele en kleinschalige autobedrijf wat het nu is. Met kwaliteit en een eerlijk, gedegen advies voorop.

Wilt u langskomen voor een vrijblijvende demo van onze Trackbox? Leuk! Maak een afspraak en kom langs bij ons in Heijen.

Marcel