Disclaimer


Rechten

Alle handelsnamen of productnamen hier vermeld, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. YoungtimerKopen.NL gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de vergaring, totstandkoming en publicatie van de informatie op deze website. Niettemin kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de website. Tevens sluit YoungtimerKopen.NL hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen, waaronder begrepen directe en indirecte schade.

Links naar sites van derden
Deze site bevat links naar websites van derden. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. YoungtimerKopen.NL heeft geen enkele zeggenschap over websites van derden, en draagt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de links en de inhoud van de bedoelde websites.

Onderdeel van:

Youngtimer Kopen

Abersland 3223, 6605 PK Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Maak kennis met Youngtimer Kopen

Deze website is onderdeel van Youngtimer Kopen, het autobedrijf van Marcel van der Sluijs. Met de succesvolle combinatie van vertrouwen, eerlijk advies en persoonlijke service is zijn bedrijf sinds 2011 alsmaar gegroeid tot het complete, full-service autobedrijf wat het nu is.

Wilt u langskomen voor een vrijblijvende demo van onze Trackbox? Leuk! Maak een afspraak en kom langs bij ons in Wijchen.

Marcel