Onze oplossingen in voordeliger rijden

Van kilometer- en ritregistratie om aan de bijtellingsregeling te voldoen tot aan beheerders van grote wagenparken die leasecontracten, auto's en chauffeurs efficiënter willen inzetten. Autorijden vormt een grote kostenpost, maar dat hoeft het niet te zijn. Wij hebben diverse oplossingen die uw administratie niet alleen vergemakkelijken, maar autorijden efficiënter en voordeliger maakt.

Ondanks de verschillende toepassingen van onze oplossing ligt overal hetzelfde principe aan ten grondslag. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat ervoor nodig is? Bekijk hier hoe onze oplossing werkt.

Kilometeradministratie

Dit vormt de primaire functie van onze oplossing: via track & trace wordt de vertrek- en aankomstlocatie geregistreerd, inclusief de tijdstippen en gereden afstand. Ook kunt u middels een schakelaar eenvoudig aangeven of een rit privé of zakelijk gereden wordt.

Een overzicht hiervan is eenvoudig te downloaden via uw app of web-applicatie. Niet alleen vergemakkelijkt dat uw administratie, het stelt u in staat om een feitelijke en juiste verantwoording van uw gereden kilometers af te leggen aan:

De kilometerregistratie van onze oplossing voldoet volledig aan de eisen van de Belastingdienst, zodat u geen discussie of geschil achteraf kunt hebben.

Real-time track & trace

Naast ritregistratie - die van dezelfde track & trace-techniek gebruik maakt - hebt u ook realtime inzicht in de locatie van uw auto('s). Niet alleen heel relevant bij diefstal, maar ook voor inzicht waar uw auto in het verleden is geweest. Inclusief de snelheden die het voertuig op verschillende plekken gereden heeft. Zo kunt u feitelijk onderbouwen waar u bent geweest en wat er is gebeurd.

Brandstof: verbruik optimaliseren, diefstal voorkomen

Met de combinatie van sensordata en gegevens uit uw boordcomputer kunt u brandstofverbruik verbeteren en bijsturen op de zuinigheid van uw chauffeurs. Maar belangrijker: u kunt brandstofmisbruik effectief aanpakken waar u in uw (web-)app proactief notificaties van krijgt.

Met onze brandstof-module wordt iedere keer bij het uitzetten en opstarten van de moter het brandstofniveau gecontroleerd. Gecombineerd met de data van gereden kilometers en aantal tankbeurten heeft u in kaart of er meer getankt wordt dan nodig is - en kunt u ingrijpen op verdere verspilling.

Proactief signaal voor onderhoud

Wanneer u diverse poule-auto's hebt die door meerdere chauffeurs gebruikt worden kan de onderhouds- en keuringscyclus onnauwkeurig worden. Met deze module krijgt u proactief signalen wanneer uw auto toe is aan onderhoud of APK-keuring, zodat u tijdig actie kunt ondernemen. Niet alleen voorkomt u mogelijke boetes, maar u voorkomt verdere slijtage van het voertuig die alleen maar tot duurdere reparaties lijden.

Efficiënter fleet management

Zeker voor grote wagenparken vormt autorijden een grote kostenpost. Bovengenoemde oplossingen zijn net zo bruikbaar voor zowel de ZZP'er als voor beheerders van wagenparken. Sterker nog, op grote schaal nemen besparingen, bijstuurmogelijkheden en efficiëntie juist toe.

Zo wordt u niet alleen proactief ondersteund om planning te vereenvoudigen en diefstal tegen te gaan, maar stelt het u ook in staat om uw leasecontracten te optimaliseren én uw werknemers te controleren op juist gedrag conform (lease)afspraken. Bovendien kunnen wij door de toepassing van sensoren extra (relevante) data verzamelen waaruit inzichten ontstaan die verdere optimalisatie mogelijk maken. Daar zijn enorm veel mogelijkheden voor die ik u graag toelicht.


Investering

Het is natuurlijk sterk afhankelijk van de grootte van de kosten en baten, maar uit ervaring wordt een investering gemiddeld genomen binnen een jaar terugverdiend. Graag maak ik samen met u de balans op en laat ik u meer zien van onze Trackbox-oplossing.

Ja! Ik wil meer weten

Onderdeel van:

Youngtimer Kopen

Abersland 3223, 6605 PK Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Maak kennis met Youngtimer Kopen

Deze website is onderdeel van Youngtimer Kopen, het autobedrijf van Marcel van der Sluijs. Met de succesvolle combinatie van vertrouwen, eerlijk advies en persoonlijke service is zijn bedrijf sinds 2011 gegroeid tot het professionele en kleinschalige autobedrijf wat het nu is. Met kwaliteit en een eerlijk, gedegen advies voorop.

Wilt u langskomen voor een vrijblijvende demo van onze Trackbox? Leuk! Maak een afspraak en kom langs bij ons in Heijen.

Marcel