Privacyverklaring Youngtimer Kopen

Autobedrijf Youngtimer Kopen vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beschermd. In deze privacyverklaring willen wij u graag op een transparante en heldere wijze uitleggen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Uiteraard houden we ons aan de wet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG). Heeft u nog vragen over deze privacyverklaring? Neem dan gerust contact met ons op!

Autobedrijf Youngtimer Kopen
Abersland 3223, 6605 PK Wijchen
Email: info@youngtimerkopen.nl
Telefoon:  +31(0)6-30 61 00 44

Doel van verwerking van uw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om een overeenkomst / opdracht te kunnen uitvoeren en u een factuur te kunnen sturen.

Welke persoonsgegevens verwerken wij:

Bedrijfsnaam (bedrijven)
Voor- en achternaam contactpersonen
Adres
E-mailadres
Telefoonnummer
BTW-nummer (bedrijven)

Wie gaan uw gegevens verwerken?

De gegevens worden ontvangen en verwerkt door Autobedrijf Youngtimer Kopen. Waar nodig zullen we verwerkingsovereenkomsten afsluiten met partijen waar uw persoonsgegevens aan worden verstrekt. Wij zullen uw persoonsgegevens niet verstrekken aan partners die gevestigd zijn buiten de EU.

Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?

We hebben maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen. De volgende maatregelen zijn getroffen:

- Uw gegevens die online worden bewaard en verwerkt worden beveiligd met een beveiligde verbinding (SSL-verbinding);
- Onze online platvormen worden beveiligd met zo complex mogelijke wachtwoorden die periodiek worden gewijzigd;
- Waar mogelijk gebruiken wij tweetraps authenticatie voor een nog betere beveiliging.

Hoe lang slaan wij uw gegevens op?

Uw gegevens worden opgeslagen zolang de samenwerking bestaat. Na beëindiging van de samenwerking worden uw gegevens definitief verwijderd. Gegevens worden bewaard zolang de wet dat vereist.

Hoe kunt u uw gegevens inzien of wijzigen?

Stuur ons een e-mail en wij zullen u dan inzage geven in uw persoonsgegevens. U kunt via e-mail ook wijzigingen van uw gegevens doorsturen.

Recht om een klacht in te dienen

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u ons een mail sturen of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waarom hebben we uw persoonsgegevens nodig?

Zonder uw gegevens kunnen we voor u geen opdracht uitvoeren, geen contact met u opnemen over de opdracht via e-mail of telefonisch en geen factuur mailen. U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens door Autobedrijf Youngtimer Kopen weer in te trekken.

Onderdeel van:

Youngtimer Kopen

Abersland 3223, 6605 PK Wijchen

info@youngtimerkopen.nl

Tel: 0487-745381

Maak kennis met Youngtimer Kopen

Deze website is onderdeel van Youngtimer Kopen, het autobedrijf van Marcel van der Sluijs. Met de succesvolle combinatie van vertrouwen, eerlijk advies en persoonlijke service is zijn bedrijf sinds 2011 gegroeid tot het professionele en kleinschalige autobedrijf wat het nu is. Met kwaliteit en een eerlijk, gedegen advies voorop.

Wilt u langskomen voor een vrijblijvende demo van onze Trackbox? Leuk! Maak een afspraak en kom langs bij ons in Heijen.

Marcel